Mireille van Velde

senior adviseur

Mireille van Velde (1970), senior adviseur public affairs staat voor een professionele aanpak van PA, PR en Verenigingsmanagement: nadat de strategische lijnen zijn bepaald, moet er gewerkt worden aan een consequente uitvoering van de plannen.

Vaak gaan organisaties goed van start, maar blijkt het moeilijk om de eindstreep te halen. Mireille ondersteunt organisaties graag om hun doelen daadwerkelijk te bereiken.

Mireille heeft tijdens haar carrière enige jaren in het buitenland gewoond.

Zo was zij in Italië werkzaam als juridisch adviseur en volgde daar tegelijkertijd een internationale MBA-studie aan de SDA Bocconi in Milaan. Voor deze studie heeft zij specialisatie-vakken gevolgd op het terrein van public & governmental affairs aan de UCLA Universiteit in Los Angeles en de Fudan Universiteit in Sjanghai.

Voordat Mireille in het buitenland ging wonen was zij onder meer werkzaam als verenigings-manager voor ‘Het Branchebureau’ (voorheen onderdeel van Ernst & Young Consultants). Zij hield zich hier voornamelijk bezig met de monitoring van het krachtenveld tussen politiek en bedrijf, beleidsoriëntatie en visieontwikkeling en beleidsbeïnvloeding en besluitvorming.

Mireille begon haar studieloopbaan in Utrecht waar zij Communicatie (HEAO) en vervolgens Rechten aan de Universiteit Utrecht studeerde. Vanaf april 2010 was zij werkzaam als senior adviseur bij Pauw Sanders Zeilstra van Spaendonck.