Hans Elders, Voorzitter Vereniging voor Vogelbescherming ’s-Gravenhage e.o.

Het werken met Zeilstra en Partners ervaar ik als inspirerend. Het zijn creatieve communicatie professionals met een groot hart voor de natuur. De benadering is persoonlijk en ze hebben aan een half woord genoeg.

Hun werkzaamheden voor de Haagse Vogelbescherming brengen ze niet in rekening. We zijn erg blij met deze betrokken sponsor. In mijn regelmatige contacten met ZenP heb ik op geen enkele manier het gevoel dat ik als klant op de tweede plaats kom. Of het nu gaat om ledenwerving, de inzet van sociale media, het uitbrengen van ons magazine, ons jaarverslag of om onze contacten met de Gemeente Den Haag: nooit doen we vergeefs een beroep op Zeilstra en Partners. Dit jaar bestaat onze vereniging 95 jaar. Ik hoop dat we met Zeilstra en Partners samen de 100 halen…