Wie wij zijn

Zeilstra en Partners adviseert én voert uit op het vlak van public affairs, belangenbehartiging, mediacontacten, communicatiestrategieën, social media en monitort. Ook analyseert Z&P informatie voor u van overheid, politiek en media. 

Onze adviseurs zijn ervaren generalisten. Wij laten het niet alleen bij een analyse en strategisch advies. Op verzoek van de opdrachtgever nemen we ook uitvoerende werkzaamheden voor onze rekening.

Zeilstra en Partners heeft ervaring met opdrachtgevers bedrijfsleven, overheid en non-profitorganisaties.

Respect voor democratische beginselen, integriteit, transparantie en openheid zijn voor ons belangrijke waarden. Toewijding aan de klant, respect, vertrouwen en plezier in het werk zijn kenmerken van onze bureaucultuur.

Op deze website kunt u digitaal met ons kennismaken. Liever nog ontmoeten wij u persoonlijk om meer over Zeilstra en Partners – en de mensen er achter – te vertellen. In een kennismakingsgesprek willen we liever niet alleen maar over onszelf praten. Bij voorkeur ruimen we ook tijd in om samen met u te analyseren óf – en zo ja welke – rol communicatie voor uw organisatie kan spelen. U kunt ons op het onderstaande nummer of mailadres bereiken voor het maken van een oriënterende afspraak.