Ludo Hellebrekers, Director Wageningen Bioveterinary Research

Vanuit de jarenlange samenwerking van de KNMvD met Zeilstra en Partners, die als vanzelf zowel intens als intensief wordt, heb ik Mireille van Velde leren kennen én waarderen als een professional die een scherpe analyse paart aan een creatieve aanpak, die vasthoudendheid & gedrevenheid combineert met (een passende vorm van) humor en lichtheid, die kennis van het speelveld weet om te zetten in een scherpe selectie van stakeholders die ‘er toe doen’ en die te benaderen zijn. Een heldere en strak gearticuleerde vraag wordt slagvaardig, voortvarend en gedegen omgezet in een plan van aanpak waarbij succesvolle vervolgstappen onvermijdelijk (b)lijken….

Lees verder

Ties Eikendal, voorzitter NVSHA 2014 – 2019

Zeilstra en Partners heeft een belangrijke rol gespeeld bij ‘het volwassen worden’ van de Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen. Als jonge, relatief onervaren bestuurders en beleidsmakers hebben we veel partnerships geprobeerd, maar zonder veel succes. Tot we Zeilstra en Partners ontdekten.

Lees verder

Douwe Boersma, Manager afdeling Bestuur en Communicatie, Gemeente Ede

Zeilstra en Partners werkt als team professioneel, maar met een persoonlijke touch. In vorige functies heb ik op een plezierige, maar ook inhoudelijke manier met hen samengewerkt. Het was en is altijd prettig ’thuiskomen’ in Den Haag om bij te praten. Dan weet je wat er speelt, maar veel belangrijker: met behulp van een stelselmatig lobby-traject weet iedereen ook wat er bij jouw organisatie speelt.

Lees verder

Bart Smit, Directeur / Bestuurder Mediis

‘Zeilstra en Partners weet hoe bestuurlijk en politiek Den Haag werkt. Het zijn all round, nuchtere communicatie professionals waarmee ik al jaren met veel plezier samenwerk. Sterk in heldere teksten over complexe onderwerpen. Dat komt terug in position papers, brieven aan de Tweede Kamer en in persberichten.

Lees verder